Type Here to Get Search Results !

"Αυτό το... οπίσθιο κάπου το ξέρω" - Της κακομοίρας σε οίκο ανοχής

Ακόμα το "φυσάει και δεν κρυώνει" ο ναυτικός

Την έχετε δει τη ταινία με το Σωτήρη Μουστάκα που βλέπει μία «τσόντα» και αναγνωρίζει το οπίσθιο της πρωταγωνίστριας η οποία αποδεικνύεται γυναίκα του; Το σκηνικό αυτό έγινε live σε γνωστό οίκο ανοχής της Πάτρας, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, μόνο που ο άτυχος άνδρας (γιατί ατυχία είναι αυτό, που φτάνει τα όρια και της γκαντεμιάς) δεν αναγνώρισε την γυναίκα του, αλλά την αδελφή του!
Ο άνδρας εργάζεται σε τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει την συντήρηση σε ανελκυστήρες και σε κυλιόμενες σκάλες πλοίων, με λίγα λόγια ο άνθρωπος ταξιδεύει στα καράβια. Κάθε λιμάνι και καημός, κάθε καημός και δάκρυ που λέει και το τραγούδι και στα λιμάνια είναι γνωστό τι αρέσκονται να κάνουν οι ναυτικοί όταν αράζει το καράβι τους… Το καράβι στο οποίο εργαζόταν έπιασε λοιπόν το λιμάνι της Πάτρας και ο άνδρας που κατάγεται από την Αθήνα, κατέβηκε στην πόλη μαζί με δύο ακόμη συναδέλφους του, για να διασκεδάσει. Με τα… πολλά και αφού γύρισανορισμένα μπαράκια ο δρόμος τους έβγαλε σε έναν οίκο ανοχής, εκεί λίγο έξω από το κέντρο της Πάτρας.
Οι τρείς άνδρες, ως είθισται για όσους συχνάζουν σε τέτοια μέρη, περίμενανστο… living room του οίκου απολαμβάνοντας την μουσική τους χαλαρά,αναμένοντας για το… σχετικό casting την κοπέλα που θα έπαιρνε μαζί τους ο καθένας στο δωμάτιο. Όταν όμως ήρθε αυτή, ο άνδρας ξαφνικά και χωρίς καμία αιτία, έγινε έξαλλος και βγάζοντας "καπνούς από τα αυτιά" ξεκίνησε να χτυπά την κοπέλα που στο μεταξύ είχε μείνει και αυτή άναυδη.
Η κοπέλα που στεκόταν ημίγυμνη απέναντι του ήταν η αδελφή του η οποία για να σωθεί από τα χέρια του μαινόμενου άνδρα, χρειάστηκε η επέμβαση των ανθρώπων του οίκου και των συναδέλφων του. Όπως του εξήγησε στη συνέχεια κλαίγοντας η κοπέλα μπροστά στους υπολοίπους που δεν πίστευαν τι είχε συμβεί αναγκάστηκε να κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα, καθώς είχε μείνει άνεργη τα τελευταία χρόνια, χρωστώντας αρκετά χρήματα σε τράπεζες και σε τρίτους.
Μάλιστα, σύμφωνα με την… απολογία της, η κοπέλα κατηγόρησε τόσο τα μέλη της οικογένειας της, όσο και τον ίδιο τον αδελφό τους για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.Μετά από όλα αυτά ο άνδρας δύσκολα θα ξανακατέβει σε λιμάνι μαζί με τους συναδέλφους του για να κάνει την γνωστή τσάρκα που κάνουν οι ναυτικοί όταν πατάνε στεριά 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ