Type Here to Get Search Results !

Σοκ στην Πάτρα: Ένας νεκρός, 4 τραυματίες από πτώση γέφυρας στην Περιμετρική- Φόβοι και για άλλους εγκλωβισμένους

Στη Διοδώρου

ΝΕΟΤΕΡΟ Οδηγός που πέρασε από το σημείο πριν απο μισή ώρα λέει στο thebest.gr ότι το σημείο ήταν γεμάτο απο ρομά που ετοιμάζονταν να πάρουνε τα σίδερα από τις εργασίες που εκτελούνται στο σημείο.

Το ΕΚΑΒ επιχειρεί στη γέφυρα με πέντε ασθενοφόρα και μία Κινητή Ιατρική Μονάδα. Το ΚΕΠΥ ΕΚΑΒ έχει θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο και το ΓΝ «Άγιος Ανδρέας». Προς το παρόν, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, έχουν διακομισθεί 4 άτομα, εκ των οποίων το ένα χωρίς αισθήσεις, στο Ρίο και ένα άτομο στο «Άγιος Ανδρέας», ενώ οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ έλαβε την πρώτη κλήση στις 12:46 μ.μ. και το πρώτο ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο στις 12:50.


 

ΝΕΟΤΕΡΟ Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από τη γέφυρα υπάρχουν άτομα. Επικρατεί  πολύ μεγάλη αναστάτωση από τους συγγενείς τους που διαμαρτύρονται για παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος του δρόμου, στην περιοχή Προάστιο.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

 Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε. ΝΕΟΤΕΡΟ Και δεύτερος τραυματίας από την πτώση της γέφυρας.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ έδωσε εντολή να μπει στην εφημερία, πλην του «Αγίου Ανδρέα« και το νοσοκομείο του Ρίου, για τη μεταφορά τραυματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιμετρική οδός Πατρών με ρεύμα προς Αθήνα θα κλείσει στο 206ο χιλιόμετρο λόγω της κατάρρευσης.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Λιποθυμία άνδρα Ρομά από τη ζέστη. Στο σημείο είναι συγκεντρωμένοι πολλοί Ρομά που φωνάζουν δικοί τους άνθρωποι που εργάζονταν κάτω από τη γέφυρα σκοτώθηκαν από την κατάρρευση.

ΝΕΟΤΕΡΟ Τραγωδία στην Πάτρα από την κατάρρευση τμήματος γέφυρας στην Περιμετρική στο ύψος των Μποζαϊτίκων καθώς ανασύρθηκε ένας νεκρός, ενώ εκφράζονται φόβοι για την ύπαρξη κι άλλων εγκλωβισμένων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν και έναν σοβαρά τραυματία.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταρρεύσει τμημα της γέφυρας  τουλάχιστον 40 μέτρα μήκος στο ρεύμα απο Πάτρα προς Ρίο πάνω από τη Διοδώρου.

Στο σημείο μετέβησαν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούνταν εργασίες. Πρόκειται για έργο της Ολυμπίας Οδού, ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχει ζητήσει σχετική ενημέρωση από τους εποπτεύοντες φορείς και την παραχωρησιούχο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ