Type Here to Get Search Results !

Μολότοφ και δακρυγόνα στην πορεία για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα

Ένταση στην πορεία για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα. Μολότοφ και πέτρες από αγνώστους, δακρυγόνα από την αστυνομία, που προχώρησε σε προσαγωγές (vids)
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια, που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο. Άγνωστοι, που συμμετείχαν στην πορεία που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι, έριξαν μολότοφ και πέτρες προς τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα. Η ένταση μεταφέρθηκε στη συνέχεια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όταν η πορεία έφτασε στο δρόμο που βρίσκονται τα γραφεία του κόμματος, ομάδα νεαρών επιτέθηκε σ' αυτά με πέτρες.
Έξω από το παλιό παράρτημα του πανεπιστημίου Πατρών υπήρξε και πάλι ρίψη μολότοφ και πετρών από τη μία πλευρά και δακρυγόνων από τα ΜΑΤ ενώ νεαροί στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάδους, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν στα στενά. Από τη δράση των αγνώστων, αρκετά καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ