Type Here to Get Search Results !

Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί για το "Ποτέ την Κυριακή"

Πάτρα: Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί για το "Ποτέ την Κυριακή"

Ευχαριστήριες επιστολές στον Μητροπολίτη κ.κ. Χρυστόστομο και στον αντιπεριφερειάρχη Γ. Αλεξόπουλο

Ευχαριστήριες επιστολές απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας προς τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο και τον αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Στις δύο ξεχωριστές επιστολές ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί τα δύο αυτά πρόσωπα για την συμπαράσταση που έδειξαν στους Πατρινούς Εμπόρους στο θέμα της Κυριακάτικης αργίας.
Συγκεκριμένα για τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο τονίζει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε&ΕΣΠ καθώς και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης μας, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει  θερμά, για την συνεργασία και την υποστήριξή σας σχετικά με τις ενέργειές σας, για την διατήρηση της  Κυριακάτικης Αργίας.
Ο Ε&ΕΣΠ  θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός, στο έργο που επιτελείται από την εκκλησία, στην δοκιμαζόμενη από τα μέτρα κοινωνία».
Για τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο η επιστολή έχει ως εξής: «Εκ μέρους του εμπορικού κόσμου της πόλης, σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την υποστήριξη, που έχετε επιδείξει έως τώρα απέναντι στις  δοκιμαζόμενες από την κρίση μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις.
Η απόφασή σας, για την μη λειτουργία των καταστημάτων τις 45 Κυριακές το χρόνο  κάτι που θα επέφερε μοιραία το κλείσιμο χιλιάδων εμπορικών επιχειρήσεων,  αντανακλά το αίτημα του εμπορικού κόσμου τοπικά αλλά και ανά το Πανελλήνιο.Ο Ε&ΕΣΠ εμμένει στη θέση που ήδη σας έχουμε εκφράσει ότι, δεν χρειαζόμαστε καμία άλλη Κυριακή, πλέον των δύο που ίσχυαν σύμφωνα με το νόμο και  το έθιμο.
Η Περιφέρεια και ο Ε&ΕΣΠ πρέπει να «ξεδιπλώσουν» τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής, αφήνοντα πίσω ανερμάτιστες κεντρικές πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στην ύφεση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ