Type Here to Get Search Results !

Εκλογή προέδρου τον Μάρτιο και αμετανόητος Παπανδρέου

Τελεσίγραφο στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εκλέξουν νέο αρχηγό του κόμματος τον Μάρτιο, έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε αυτή την πρόταση το Σάββατο με βάση τις καταστατικές διαδικασίες και έκανε σαφές ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να αποδεχτεί καμία παρέκκλιση από αυτές.
Η πρότασή μου είναι να δοθεί προτεραιότητα στην ολοκλήρωση του PSI και της νέας δανειακής σύμβασης. Προχωρούμε αμέσως μετά στην εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό μπορεί να γίνει το Μάρτιο, δεδομένου ότι οι εθνικές εκλογές αναμένονται στα τέλη Απριλίου. Τα ακριβή χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν. Το εθνικό συμβούλιο θα αποφασίσει συνέδριο τον Ιούνιο. Δεν προτίθεμαι να συναινέσω σε κάποια άλλη πρόταση που δεν θα σέβεται τις παραπάνω αρχές», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τα στελέχη του Κινήματος να επιδείξουν πνεύμα ενότητας και να υποτάξουν το προσωπικό συμφέρον στο εθνικό, αλλιώς δεν θα επιτευχθεί ο στόχος της χώρας να βγει από τη σημερινή κρίση. Ο Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη διετή διακυβέρνηση από τον ίδιο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και σε πολλά σημεία της μακράς του ομιλίας αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη.
Το γάντι σήκωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκφράζοντας την διαφωνία του, αλλά λέγοντας με σαφήνεια, οτι δεν θα συγκρουστεί για τις ημερομηνίες. «Μπορεί να πικράναμε τον λαό, αλλά σώσαμε τη χώρα», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, στην ομιλία του ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα, Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Ανδρέας Λοβέρδος, φάνηκαν να συμφωνούν με το χρονοδιάγραμμα Παπανδρέου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ