Type Here to Get Search Results !

Αιματηρή καταδίωξη ληστή στα Μέγαρα

Πρωταγωνιστής ληστείας έπεσε νεκρός μετά από περιπετιώδη καταδίωξη και αναταλλαγή πυροβολισμών στα Μέγαρα. Νωρίτερα είχε ανοίξει πυρ με Καλάσνικοφ, τραυματίζοντας σοβαρά έναν αστυνομικό, στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, στο 44ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, μετά από καταδίωξη του ληστή, που εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Alpha Romeo, λίγη ώρα μετά τη ληστεία που είχε διαπράξει σε κατάστημα το απόγευμα στην Ελευσίνα.
Το αυτοκίνητο με τον ύποπτο εντοπίστηκε και καταδιώχθηκε αλλά ο κακοποιός έβγαλε ένα Καλάσνικοφ και αφού πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, τραυμάτισε σοβαρά έναν από αυτούς στο πόδι. Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα που ήταν συνοδηγός μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη. Ο τελευταίος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζή.
Υστερα από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό, οι αστυνομικοί εντόπισαν ξανά τον δράστη, κοντά στις ράγες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Εκείνος συνεπλάκη για δεύτερη φορά μαζί τους, ανοίγοντας πυρ, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης ήταν σεσημασμένος ληστής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ