Type Here to Get Search Results !

Τελειώνει η έρευνα για τις καταγγελίες των εισαγγελέων

Ολοκληρώνεται, ίσως και εντός της ημέρας, η έρευνα για τις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.
Τελευταίοι μάρτυρες που έχουν κληθεί να εξεταστούν στο πλαίσιο της διοικητικής έρευνας είναι δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών - μέλη της ομάδας των οικονομικών εισαγγελέων - προκειμένου να καταθέσουν αν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους έγιναν αποδέκτες οποιασδήποτε παρέμβασης ή υπόδειξης για τον τρόπο που πρέπει να ασκήσουν το έργο τους. Με το ίδιο σκεπτικό εξετάστηκε χθες από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας, ο οποίος μεταξύ άλλων χειρίζεται και την υπόθεση με τα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων. Για την ίδια υπόθεση μάλιστα, όπως είναι γνωστό, υπήρξαν δημοσιεύματα που κατήγγειλαν τη συμμετοχή του αδελφού του τέως πρωθυπουργού κ. Νίκου Παπανδρέου σε εταιρεία που εμπλέκεται με τα CDS.
Ο εισαγγελικός λειτουργός ρωτήθηκε αν κατά τη διάρκεια των ερευνών που έχει αναλάβει έχει δεχθεί παρέμβαση από τρίτο πρόσωπο. Το περιεχόμενο της δικής του κατάθεσης, όπως και των συναδέλφων του που θα εξεταστούν σήμερα, θα αξιολογηθεί μαζί με τα υπομνήματα των δύο οικονομικών εισαγγελέων. Και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, επιστρέφοντας από προγραμματισμένο ταξίδι του στη Ρωσία, θα αποφασίσει για ενδεχόμενες περαιτέρω ενέργειες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ