Type Here to Get Search Results !

Να αλλάξει το μίγμα πολιτικής

«Μικτή ευλογία», περισσότερο «μικτή» παρά «ευλογία» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. για την Ελλάδα.
Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν ο κ. Σαμαράς επισημαίνει, πως η εν λόγω απόφαση ενώ προσέφερε στη χώρα μια ανάσα βελτιώνοντας τους όρους δανεισμού, δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει την ανάκαμψη της οικονομίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι, «το μόνο λογικό πράγμα είναι να αλλάξει το μίγμα πολιτικής» και επικαλείται τον Αϊνστάιν, ο οποίος είχε πει πως «ο ορισμός του παραλόγου είναι να εφαρμόζεις την ίδια λύση και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα».Σχετικά με την πολυσυζητημένη συναίνεση ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει ότι, σε σχέση με τον κ. Παπανδρέου στην αντιπολίτευση, ποτέ δεν παρότρυνε τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναλαμβάνει πως το κόμμα του είναι υπέρ των περικοπών στη δημόσια σπατάλη και συμφωνεί επίσης σε μια σειρά δομικών μεταρρυθμίσεων συμπεριλαμβανομένων των αποκρατικοποιήσεων.
Ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει πως είναι αντίθετος σε νέα μέτρα λιτότητας και λέει χαρακτηριστικά: «Είναι τρομερό να βλέπεις να επαληθεύεται η πρόβλεψή σου ότι η χώρα σου θα στραγγιχτεί. Ο ελληνικός λαός δεν βλέπει κανένα φως στην άκρη του τούνελ, είναι σαν να σου ζητούν να βαδίσεις στην Σαχάρα χωρίς ελπίδα.»
Για την επανεκκίνηση της οικονομίας ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού αναφέρει πως «δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε κάτι που είναι εναντίον του καλού της Ελλάδας» προτείνει την εισαγωγή ενιαίου φόρου 15% στα εταιρικά κέρδη και μερίσματα ενώ για το πρόβλημα χρέους της χώρας εκτιμά ότι, θα πάρει χρόνο προκειμένου να επιλυθεί.
«Η Ελλάδα έχει να διανύσει ακόμα μεγάλη απόσταση για να λύσει το πρόβλημα του χρέους. Είναι ένας δύσκολος δρόμος που θα πάρει χρόνια», υπερτονίζει ο κ Σαμαράς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ