Type Here to Get Search Results !

Κόντρα κυβέρνησης-ΑΔΕΔΥ για τις "λευκές απεργίες"

Συνεχίζεται η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΑΔΕΔΥ, μετά την αυστηρή προειδοποίηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ότι, δεν θα δεχθεί λευκές απεργίες, από υπαλλήλους, οι οποίοι έως τώρα υπηρετούσαν σε υπηρεσίες που συγχωνεύονται. Μιλώντας στον Αθήνα 984 εμμένει στη θέση του και επαναλαμβάνει ότι η λευκή απεργία είναι παράβαση καθήκοντος και υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον. «Η αργομισθία και η μη είσπραξη πόρων δεν κατοχυρώνονται συνταγματικά» υπογραμμίζει ο κ. Μόσιαλος.
«Αν ο κ. Μόσιαλος νομίζει ότι ως Καίσαρας μπορεί να τιμωρεί τους πολίτες και τους εργαζόμενους τότε έχει χάσει το ρόλο του", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος στον ΑΘΗΝΑ 9,84.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να πετάξουν στα σκουπίδια την κυβερνητική προπαγάνδα και να παρεμποδίσουν αυτές τις αντιδραστικές εξελίξεις, αναφερει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του ΚΚΕ.
«Η αναγκαία αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Αριστερά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ