Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: «Τσιμπημένα» τα δυάρια, «αλμυρές» οι γκαρσονιέρες

 Αυξητικές τάσεις οι οποίες ξεκινούν από 4% και αγγίζουν ακόμα και το 30% εμφανίζουν εν μέσω κορονοϊού και λίγο πριν την έναρξη της νέας φοιτητικής χρονιάς , τα ενοίκια στην Πάτρα .
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία , από την Ελληνική κτηματαγορά, η κρίση έχει προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις και στις τιμές των ενοικίων όχι μόνο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα αλλά και στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα.
Στην πόλη της Πάτρας οι τιμές για μία γκαρσονιέρα στην Αγία Σοφία, από 170 που έκλεισαν πέρυσι φέτος ανήλθαν στα 200€ τον μήνα και στα Υψηλά Αλώνια από 170 πέρυσι παρατηρείται αύξηση της τάξεως των 20 €.
Για ένα δυάρι στις περιοχές Αγία Σοφία, Πυροσβεστείο, Ελληνος Στρατιώτου , παρατηρείται φέτος αύξηση από 10 έως 25% με τις τιμές να κυμαίνονται από 220 έως 250€ από 200 € που είχαν κλείσει οι μισθώσεις πέρυσι.
Για το ίδιο διαμέρισμα στα Υψηλά Αλώνια, το κέντρο και την Τριών Ναυάρχων , από 200 με 240€ που κυμάνθηκαν την προηγούμενη χρονιά φέτος οι ιδιοκτήτες ζητούν 250 €.
Στα στούντιο οι τιμές για ενοικίαση διαμορφώνονται για την περιοχή της Αγίας Σοφίας , Πυροσβεστείο, Έλληνος Στρατιώτου στα 180€ τον μηνά απο 130 που ήταν πέρυσι και για το κέντρο και την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων στα 175 με 180 € από 160  που ήταν το 2019.
patra1

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ