Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ταύρος σε …υαλοπωλείο νεαρός χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του

φωτό: EUROKINISSI κάτω την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, αλλά και το νοσοκομείο του Ρίου έκανε νεαρός με αφορμή την προσαγωγή του από Αστυνομικό.
Ολα ξεκίνησαν σήμερα το πρωϊ όταν Αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και της Άμεσης Δράσης Πατρών κλήθηκαν σε περιστατικό με άτομα που ήταν εντελώς γυμνά στην πλαζ της Πάτρας μετά από καταγγελίες λουομένων.
Οι Αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή και προσήγαγαν τα άτομα στην Ασφάλεια της Πάτρας. Αφού έγινε εξακρίβωση αποχώρησαν διότι και κάνεις από τους λουομένους δεν πήγε τελικά να καταθέσει για το περιστατικό. Κατά την έξοδο τους από την Ασφάλεια το ένα από τα δύο άτομα επιτέθηκε στον έναν από τους Αστυνομικούς που τον προσήγαγε, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο.
Άμεσα οι Αστυνομικοί που βρισκόταν στο σημείο ακινητοποιησαν τον δράστη. Στην συνέχεια τον οδήγησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα όπου ο χτυπημένος ευτυχώς ελαφρά Αστυνομικός του υπέβαλε μήνυση. Κατά την διαδικασία και αφού υπήρχαν ενδείξεις ότι αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα γιατί έκανε συνέχεια επιθέσεις, έβριζε και έριχνε …κατάρες στους Αστυνομικούς, μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου όπου και πάλι εκεί επιτέθηκε σε Αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνόδευε, αυτή την φορά και του έσκισε την μπλούζα. Τελικά οι ψυχίατροι αποφάσισαν τον εγκλεισμό του δραστη στην κλινική.
Το επεισόδιο έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό μεταξύ των αστυνομικών για την μεταφορά ατόμων προς ψυχιατρική εξέταση (έχουν δεκάδες περιστατικά καταγραφεί με επιθέσεις), με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας , που θα εκδόσει και σχετική ανακοίνωση.
Πηγή: tempo24.news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ