Type Here to Get Search Results !

Επανεμφανίστηκαν δυναμικά οι κλέφτες βενζίνης

Το φαινόμενο της κλοπής βενζίνης σε οχήματα, δίκυκλα και αυτοκίνητα, έκανε την εμφάνιση του και πάλι στην Πάτρα, με τους δράστες να προχωρούν σε σωρεία περιστατικών τις προηγούμενες ημέρες. 
Οι κλέφτες βενζίνης χτύπησαν για ακόμα μία φορά, αδειάζοντας ρεζερβουάρ, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες των οχημάτων στα κρύα του λουτρού. Τα περιστατικά που έγιναν δείχνουν ότι το φαινόμενο παραμένει σε έξαρση.
Πρόκειται για μία μορφή κλοπής που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα χρόνια της κρίσης και της οικονομικής ύφεσης, με πολλούς να καταφεύγουν σε αυτή την μέθοδο, προκειμένου να γλιτώσουν ένα από τα βασικά έξοδα μετακίνησης που είναι η βενζίνη.
Το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως σε περιοχές εκτός του κέντρου, όπως στην Αγυιά και στην Ανθούπολη, αλλά και στην άλλη μεριά της Πάτρας, στα Ζαρουχλέικα, στην Εγλυκάδα, στην Παραλία και στις Ιτιές.
Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι δράστες προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους τρυπούν με κατσαβίδια τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων, προκαλώντας έτσι και υλικές ζημιές στα οχήματα και αφήνοντας τους ιδιοκτήτες να ξοδεύουν χρήματα για να τις επιδιορθώσουν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ