Type Here to Get Search Results !

Διπλό ελπίδας στην Πάτρα για τον Εργοτέλη, διπλό ανάσα για τον Ηρακλή!

Ο Εργοτέλης έφυγε με το διπλό από την Πάτρα επικρατώντας 0-1 της Παναχαϊκής και κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες για την δεύτερη θέση. Νίκη-ανάσα για τον Ηρακλή κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με 0-1. Νίκες για Καραϊσκάκη, Αιγινιακό, 1-1 για ΑΟΧ Κισσαμικό και Απόλλων Λάρισας.
«Απόδραση» για τον Εργοτέλη
Με ένα «τεράστιο» αποτέλεσμα «απέδρασε» σήμερα ο Εργοτέλης από την Πάτρα, καθώς κέρδισε την Παναχαϊκή με 1-0 στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη και τη «βύθισε» σε έναν κυκεώνα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, οι Αχαιοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά εκατέρωθεν υπήρξαν μόνο ορισμένα μακρινά σουτ. Σε ανάλογο τέμπο κύλησε και το δεύτερο μισό, με τη μόνη διαφορά πως οι γηπεδούχοι θέλησαν να πιέσουν και ανέβασαν τις γραμμές τους. Ομως δεν κατάφεραν να φτιάξουν τη «μεγάλη» φάση και σα να μην έφτανε αυτό, ο Κούατενγκ στο 86', στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, χάρισε στους κρητικούς μία μεγάλη νίκη. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Εφορντ απώλεσε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Παναχαϊκή (Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Ελευθεριαδης, Κολ (54′ Αργυρόπουλος), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (75′ Μπαστακός), Κόβασετς (34′ λ.τρ. Μωραΐτης)
Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Ζεράρ, Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μαζουλουξης, Μπρους, Τσέλιος Οικονόμου, Μανουσάκης (54′ Μπουτσάκης, 85'΄Κούατενγκ), Ιατρούδης (90' Καπνίδης), Έφορντ
Πέρασε από την Καλαμαριά και ανάσανε ο Ηρακλής
Με το διπλό έφυγε από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός», επικράτησε 0-1 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και πήρε σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας.
Οι φιλοξενούμενοι, δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν το γκολ της νίκης, έχοντας στο 4' δοκάρι με τον Παπαδόπουλο, ενώ το δικό τους δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι με σουτ του Μπρίτο στο 75'.
Ο Απόλλων Πόντου δεν μπόρεσε να σκοράρει στη φάση εκείνη με τον Βραζιλιάνο, με τον Ηρακλή να βρίσκει δίχτυα στο 84'. Συγκεκριμένα, ο Ορφανίδης βρήκε τον Περόνε ο οποίος πλάσαρε κι έκανε το 0-1, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά (68′ Μπρίτο), Γεωργιάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Σαμαράς, Λουφάκης (21′ Δημητριάδης), Καλογέρης
Ηρακλής (Τροΐζι): Καχριμάν, Βιτλής, Μουνιόθ, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Κωστούλας (70′ Καθάριος), Παπαδόπουλος Γ. (61′ Ορφανίδης), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Μπορίκο (79′ Γκναμπούγιου), Περόνε
Διπλό με τεσσάρα για τον Καραϊσκάκη
Από την έδρα της Σπάρτης πέρασε ο Καραϊσκάκης, επικρατώντας εύκολα με 0-4 και τον Τζιώρα να σημειώνει χατ – τρικ!
Σε τρελά κέφια ήταν ο επιθετικός του Καραϊσκάκη ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε μια εύκολη νίκη στη Σπάρτη. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 23' με σουτ, ενώ στο 48' διαμόρφωσε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα σημείωσε χατ τρικ κάνοντας το 0-3.
Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χούσος, που στο 71' διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για τον Καραϊσκάκη.
Ο Αιγινιακός κράτησε μπλεγμένα τα Τρίκαλα
Την νίκη με 2-1 πήρε ο Αιγινιακός απέναντι στα Τρίκαλα, κρατώντας την ομάδα των Τρικάλων σε δύσκολη θέση...
Τα Τρίκαλα βρέθηκαν στην Πιερία με σκοπό να πάρουν μια νίκη που θα τους δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια για την συνέχεια. Ωστόσο η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δίνοντας το δικαίωμα στον Αιγινιακό να σκοράρει και να προηγηθεί στο 9' με τον Κούστα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50' με τον Τριανταφυλλάκο, αλλά αυτό το 1-1 δεν βοήθησε τα Τρίκαλα, που στο 80' βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Τσολακίδη. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στο 85' έφτασαν κοντά και στο 3-1 με τον Ζανάκη όμως να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Αιγινιακός (Καρατζά): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Προσκυνητόπουλος, Βελκόσκι (72′ Ζανάκης), Κούστα (58′ Βλαχομήτρος), Έππας (67′ Σοφιάνης), Τσολακίδης, Πιαστόπουλος, Παπαδόπουλος
ΑΟ Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Αντρονίκ (83′ Γκουγκούδης), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Τσιμίκας, Καπός, Σμυρλής (60′ Γουερέ)
Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στα Χανιά
Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κρίθηκαν όλα στην Κρήτη, όπου τα Χανιά παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος με αυτό το αποτέλεσμα πέρασε ξανά 2ος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 40' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια, όμως στο 45' οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με την κεφαλιά του Κάσσου. Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό και τα Χανιά «παραλίγο» να πετύχουν την ανατροπή στις καθυστερήσεις, όταν και πάλι ο Κάσσος με κεφαλιά, «άγγιξε» το 2-1.
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Κάσσος, Σισέ, Σελινιωτάκης (74' λ.τρ. Τόλι), Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης (57' Σάλιακας), Μουμίν, Αρναρέλλης, Ρίσκι (84' Καραγεώργης), Κουσκουνάς.
Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Πολέτο (84' λ.τρ. Γκουντρουμπής), Λίταινας (90+1' Κοντοές), Μαρκολίνο (56' Τασιούλης), Μπραμπίγια, Λουκάο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ