Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: «Πνίγει» ξανά η δυσοσμία από τα πυρηνελαιουργεία την πόλη

Εντονη είναι, για μία ακόμα ημέρα, η δυσοσμία στην πόλη της Πάτρας, από την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων που δραστηριοποιούνται στην Βιομηχανική Περιοχή.
Αν και οι έλεγχοι στα δύο πυρηνελαιουργεία και τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι συνεχείς, ωστόσο η κατάσταση παραμένει ίδια, με τη δυσοσμία, όταν ο αέρας φυσάει προς την Πάτρα, να είναι έντονη.
Οπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Μπαλαμπάνης, μιλώντας στον Γιάννη Γεωργόπουλο και την εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, την περασμένη Παρασκευή η αρμόδια επιτροπή έκανε ξανά έλεγχο στις δύο επιχειρήσεις. Η πρώτη ήταν κλειστή, ενώ μετά τον έλεγχο στο δεύτερο αναμένεται η απόφαση και τα διοικητικά πρόστιμα.
Μάλιστα, σήμερα, έχει δώσει ήδη εντολή ο κ. Μπαλαμπάνης, προκειμένου να μεταβεί κλιμάκιο της αρμόδιος επιτροπής και να ελέγξει ξανά τα δύο πυρηνελαιουργεία στη ΒΙΠΕ.
Οπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος ανταποκρίνεται πάντα αυθημερόν σε οποιαδήποτε καταγγελία, είτε από απλό πολίτη είτε από κάποιο φορέα, που έχει σχέση με την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από τη λειτουργία των δύο πυρηνελαιουργείων, πηγαίνοντας επιτόπου, πραγματοποιώντας ελέγχους και επιβάλλοντας πρόστιμα, τα οποία είναι πολύ υψηλά.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ