Type Here to Get Search Results !

ΣΥΛΛΨΗ ΙΣΟΒΙΤΗ ΚΑΙ 44ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 62χρονος, δραπέτης σωφρονιστικού καταστήματος της Χώρας, ο οποίος παραβιάζοντας πενθήμερη τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί, δεν επέστρεψε την 16/01/2019 στη φυλακή ως όφειλε. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποίησαν πληροφορίες και στοιχεία για τους τόπους που κινούταν ο δραπέτης. Ο 62χρονος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, για διάπραξη ανθρωποκτονίας με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και στη συνέχεια στο σωφρονιστικό κατάστημα, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 44χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 44χρονος διέπραξε σε δυο καταστήματα και σε ένα όχημα στην Πάτρα, τις παρακάτω κλοπές:
  • Την 6/12/2018 διέρρηξε αυτοκίνητο ημεδαπής και αφαίρεσε μια σέγα και μια τσάντα με ενδύματα.
  • Την 21/12/2018 τα ξημερώματα παραβίασε με χρήση διαρρηκτικού εργαλείου πόρτα καφενείου και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
  • Το ίδιο βράδυ, αποπειράθηκε να διαρρήξει πιτσαρία, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ