Type Here to Get Search Results !

Τα "φτιαγμένα" είναι ακόμα εδώ - Η νύχτα θέλει κόντρες και γκάζια!

Δεν αλλάζουν χόμπι οι νεαροί που λατρεύουν την ταχύτητα και τα γκάζια και έτσι συνεχίζουν τις κόντρες τους, δίνοντας κάθε βράδυ σχεδόν ραντεβού στην Ακτή Δυμαίων και στην Ελευθερίου Βενιζέλου. 
Παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει η Αστυνομία για να μετριάσει το φαινόμενο αυτό, μετά από τα πολλά παράπονα των κατοίκων ενός μεγάλου κομματιού της Πάτρας, οι νεαροί συνεχίζουν τις κόντρες τους, δίνοντας ραντεβού αργά τα μεσάνυχτα, ξεσηκώνοντας με τα "φτιαγμένα" τους τις γύρω γειτονιές. 
Οι κόντρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στους οδηγούς οχημάτων και στους οδηγούς μηχανών. Οι κόντρες για τα αυτοκίνητα, που εδώ στην Πάτρα είναι πιο σπάνιες, γίνονται συνήθως στην Ακτή Δυμαίων και παλιότερα στην Πατρών - Αθηνών. 
Οι μηχανόβιοι που δίνουν αρκετά πιο συχνά ραντεβού, συγκεντρώνονται συνήθως στην αφετηρία της Ελευθερίου Βενιζέλου και φτάνουν αναλόγως στο τέρμα της Πατρών - Κλάους, κοντά στην Περιβόλα.
Οι κόντρες δεν σταμάτησαν να γίνονται κατά την διάρκεια των μηνών του καλοκαιριού, σε καθημερινή βάση σχεδόν, ενώ σε κάποια φάση, τον Αύγουστο, όταν η Πάτρα ήταν άδεια, ορισμένοι από τους πιο τολμηρούς, προχώρησαν σε μονομαχίες ακόμα σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Σίγουρα το φαινόμενο είναι επικίνδυνο, όμως, οι νεαροί, με την αδυναμία ή ακόμα και την ανοχή της Αστυνομίας που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να το σταματήσει, δείχνουν αποφασισμένοι να το συνεχίσουν και τον χειμώνα. 
Άλλωστε, οι κόντρες δεν έχουν εποχή. Οι "κοντράκηδες", έχοντας ο καθένας τη δική του "φτιαγμένη" μηχανή, δαπανώντας αρκετά χρήματα για να την κάνουν πιο γρήγορη, είναι εθισμένοι στην ταχύτητα και στα γκάζια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ