Type Here to Get Search Results !

Νεαροί μετατρέπουν τις νύχτες τους δρόμους της Πάτρας σε πίστες

Δεν σταματούν οι κόντρες των νεαρών της Πάτρας, παρά τις διαμαρτυρίες των πολιτών και τις κινήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία για να παύσει το όλο φαινόμενο. 
Οι νεαροί που συμμετέχουν σε κόντρες δικύκλων κυρίως με μηχανές μεγάλου κυβισμού, δεν αποκαρδιώνονται και αλλάζουν κάθε φορά το ραντεβού που δίνουν στα διαφορά σημεία της Πάτρας, έχοντας την δική τους τρέλα και λατρεία για την ταχύτητα. 
Πότε στην Ελευθερίου Βενιζέλου, πότε στην Ακτή Δυμαίων, πότε στην Μίνι Περιμετρική, οι κόντρες από τα μεσάνυχτα και μετά συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με τους κατοίκους διαφόρων περιοχών της Πάτρας να μην μπορούν να κλείσουν μάτι κάθε βράδυ. 
Βλέπετε οι μηχανές είναι"φτιαγμένες" και ο θόρυβος που κάνουν ακούγεται σε μεγάλη απόσταση, ακόμα και σε μακρινές περιοχές από εκεί που γίνονται οι κόντρες, με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός για όσους λόγω της ζέστης έχουν τα παράθυρα ανοικτά. 
Τις τελευταίες ημέρες μετά το μπλόκο που αποφάσισε να κάνει η Αστυνομία, οι νεαροί γνωρίζοντας ότι λόγω του Αυγούστου δεν υπάρχει τόση μεγάλη κίνηση τις νύχτες στους δρόμους της Πάτρας, κάνουν κόντρες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλάζοντας έτσι στέκια και μπερδεύοντας την ΕΛ.ΑΣ. σε περίπτωση που προσπαθήσει να τους σταματήσει. 
Έτσι τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνα αφού με το παραμικρό που μπορεί να συμβεί, ίσως να υπάρξει και κάτι μοιραίο, καθώς οι ταχύτητες που αναπτύσσουν οι νεαροί δεν επιτρέπουν κάποια αντίδραση αν εμφανιστεί κάποιο άλλο όχημα στις αυτοσχέδιες πίστες τους. Η Αστυνομία καλείται να σταματήσει το φαινόμενο της κόντρας, κάνοντας "μπλόκο" στα σημεία συνάντησης των νεαρών που δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν από κινδύνους... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ