Type Here to Get Search Results !

Στην Επιθεώρηση Εργασίας για τα εργατικά ατυχήματα

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας θα πραγματοποιήσει συνάντηση – παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι με αφορμή τα εργατικά ατυχήματα, τα οποία έχουν πληθύνει τους τελευταίους μήνες Μάλιστα, πρόσφατα ένας εργαζόμενος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον χώρο της δουλειάς του. Το Εργατικό Κέντρο ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, απαιτώντας: Ουσιαστικό έλεγχο της εργοδοτικής ευθύνης για λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Αποφασιστική ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και της υλικοτεχνικής υποδομής του ΣΕΠΕ στην περιοχή μας. Εντατικοποίηση των ελέγχων. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 
Παράλληλα, η διοίκηση εκφράζει και τη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο σπίτι», με κύριο αίτημα την ένταξή του σε μόνιμες θέσεις εργασίας των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Διευθύνσεων Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων με αναγνώριση των Συμβάσεων εργασίας τους ως αορίστου χρόνου. 
ΣΥΣΚΕΨΗ Τέλος, το ΕΚΠ καλεί σε σύσκεψη όλα τα σωματεία, την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, στην αίθουσα του ισογείου και με θέμα: «Οι εξελίξεις στο ΕΚΠ μετά και τις τελευταίες αρχαιρεσίες, καθήκον μας η οργάνωση της πάλης για τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ