Type Here to Get Search Results !

Ανατροπή στη ληστεία μετά φόνου του άτυχου περιπτερά

Ο Δημήτρης Κονδύλης έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα των ληστών του. Μια γυναίκα κατηγορήθηκε όπως αποδείχθηκε άδικα…
Είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην υπόθεση ληστείας μετά φόνου του 53χρονου Πατρινού περιπτερά Δημήτρη Κονδύλη το 2010 στην Εγλυκάδα στην Πάτρα. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου όμως την αθώωσε με ομόφωνη απόφασή του. Η 36χρονη από τη Βουλγαρία είχε συλληφθεί στην πατρίδα της το 2017 κατόπιν διεθνούς εντάλματος σύλληψης και είχε φυλακιστεί μέχρι τη δίκη.
Η ίδια στο δικαστήριο υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με το φόνο και τη ληστεία. Πριν από λίγες εβδομάδες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, υπέβαλλαν συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό στην Ανακρίτρια Πατρών, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 39χρονου υπηκόου Βουλγαρίας.
Ο 39χρονος συνελήφθη στις 18-5-2018, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Κέντρου Επαφής Προμαχώνα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας για διάπραξη ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, που είχε διαπράξει το έτος 2016 στην Λάρισα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου 2010 στην Εγλυκάδα της Πάτρας με θύμα τον 53χρονο Δημήτρη Κονδύλη. Τρείς δράστες τον περίμεναν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, στον οποίο αφού άσκησαν σωματική βία, τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε διπλανό χωράφι όπου τον χτύπησαν με οικοδομικά εργαλεία προκαλώντας το θάνατό του.
thebest

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ