Type Here to Get Search Results !

ΣΟΚ στην Πλάζ της Αγυιάς- Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα γυναίκας- Αναγνωρίστηκε από τον άνδρα της

20:25 Αναγνωρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στην θαλάσσια περιοχή της πλαζ στην Πάτρα.
Πρόκειται για μια 47χρονη υπήκοο Αλβανίας, μητέρα ενός παιδιού που κατοικούσε στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Την άτυχη γυναίκα αναγνώρισε ο άνδρας της.
19.39 Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη η γυναίκα που βρέθηκε σήμερα νεκρή σήμερα στην περιοχή της πλαζ.
Η άτυχη γυναίκα ηλικίας περίπου 45-50 ετών με εύσωμη σωματική διάπλαση, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ''ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ'' όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ έφερε μαύρο παντελόνι, μαύρο στηθόδεσμο και μαύρα υποδήματα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
13.04 Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα αίτια θανάτου της γυναίκας, η σωρός της οποίας εντοπίστηκε νωρίτερα στα βράχια στο ύψος του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς στην Πάτρα.
Αστυνομία και λιμενικό προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία της γυναίκας όπως επίσης και το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία.
Πάνω στην γυναίκα δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει τα δακτυλικά της αποτυπωματα, ανοίγοντας παράλληλα και τους φακέλους των εξαφανίσεων. Απαντήσεις θα δώσει και η νεκροψία που θα διενεργηθεί.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12.20
Μπροστά σε ενα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν πριν λίγο όσοι έτυχε να βρίσκονται στο ύψος του κολυμβητηρίου της πλάζ στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.
Από τη θάλασσα ξεβράστηκε στην Ακτή το πτώμα μιας γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη φορώντας μόνο ένα μαύρο παντελόνι και τα παπούτσια της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ