Type Here to Get Search Results !

Αθλητικά έργα στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και του γ.γ.Α Ιούλιου Συναδινού με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες με θέμα τις αθλητικές υποδομές της πόλης. Εκ μέρους της αθλητικής ηγεσίας επιβεβαιώθηκε ότι, εν μέσω δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, υλοποιείται απολύτως και με συνέπεια ο σχεδιασμός για το 2015 και το 2016. Συγκεκριμένα:
Γήπεδο ποδοσφαίρου Προσφυγικών: Μετά από πολυετή εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας και κωδικούς χωρίς αντίκρισμα, η σημερινή κυβέρνηση μέσα σε έξι μήνες διενήργησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος, πιστώνεται με το 100% του προϋπολογισμού το έργο, το οποίο θα αποπερατωθεί σε λίγους μήνες.
Αθλητικές εγκαταστάσεις Αγυάς: Η αθλιότητα που εδώ και δεκαετίες "κοσμεί'" την είσοδο της πόλης θα λάβει τέλος. Μετά από πολλαπλές τεχνικές αυτοψίες, αρχές Μαρτίου κλιμάκιο τεχνικών της ΓΓΑ επισκέπτεται τον χώρο και σε εύλογο χρονικό διάστημα ολοκληρώνεται η μελέτη για τα ανοικτά γήπεδα και τις συνοδευτικές εγκαταστάσεις, με ένταξη στο ΠΔΕ του 2016. Ειδική μελέτη θα γίνει για το ερειπωμένο κολυμβητήριο, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για τη μετατροπή του σε γήπεδο beach volley. Έως τότε ο χώρος ασφαλίζεται για να μην εγκυμονεί κινδύνους για τους πολίτες.
ΠΕΑΚ Πάτρας: Η διοίκησή του προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για τη συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών. Ήδη στο ΠΔΕ του 2016 υπάρχουν σε πίστωση 128.000 ευρώ για τον σκοπό αυτόν. Επιπρόσθετα η διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας απέδωσε στον Δήμο Πατρέων το ποσόν των 828.000 ευρώ, έναντι οφειλής για την ύδρευση, που είχε συσσωρευτεί από αμέλεια προηγούμενων διοικήσεων, αλλά και λόγω του υψηλού κόστους χρέωσης του νερού από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ