Type Here to Get Search Results !

Απολύονται οριστικά δύο γιατροί, 15 σχεδόν χρόνια μετά το σκάνδαλο με τις πλαστές συνταγογραφήσεις

Πάτρα: Απολύονται οριστικά δύο γιατροί, 15 σχεδόν χρόνια μετά το σκάνδαλο με τις πλαστές συνταγογραφήσεις Με απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Υπουργείου ΥγείαςΟύτε ένα, ούτε δύο, αλλά σχεδόν 15 χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να βγει η απόφαση για την οριστική απομάκρυνση από το δημόσιο δύο γιατρών, που φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τις πλαστές συνταγογραφήσεις στο ΙΚΑ της Πάτρας.
Προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες, κοινοποιήθηκε η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του υπουργίου Υγείας για την οριστική απόλυση δύο γιατρών του πρώην ΙΚΑ Πάτρας.
Η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση λόγω του αριθμού των εμπλεκομένων αλλά και της χρονικής διάρκειας (1998-2004) του περιβόητου σκανδάλου με τα ορθοπαιδικά.
Μιλώντας στο thebest.gr ο τότε Διευθυντής της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας Αχαΐας του πρώην ΙΚΑ, Χαράλαμπος Μπονάνος, επί θητείας του οποίου αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, "καυτηρίασε" την καθυστέρηση που παρατηρείται σε τέτοιες περιπτώσεις όπου χρειάζεται κάθαρση και μίλησε για σύνδρομο ατιμωρησίας που θριαμβεύει, λέγοντας δηκτικά ότι "η υπόθεση λαμβάνει μεταφυσικές διαστάσεις, καθώς μετά από τόσα χρόνια, κάποιους μάρτυρες θα πρέπει να τους αναζητήσεις πια στα κοιμητήρια. Ας κοιτάξουμε λοιπόν πρώτα τα του οίκου μας κι ας μην αναζητάμε εχθρούς σε ξένες χώρες".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ