Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Φόβοι για «μαύρο Δεκέμβρη», με φόντο την πορεία για τον Αλέξη

Συναγερμό έχει φέρει στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. η είδηση της πορείας που σχεδιάζουν να κάνουν οι αντιεξουσιαστές της Πάτρας, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στο κλείσιμο των επτά χρόνων από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια.
Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Πάτρας σε ανακοίνωση που ήδη έχει εκδώσει καλεί τους αναρχικούς και τους αντιεξουσιαστές σε πορεία το μεσημέρι της Κυριακής στις 12, μπροστά από το Παράρτημα της οδού Κορίνθου. Η είδηση από μόνη της έχει φέρει αναστάτωση στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. με δεδομένο ότι υπάρχει επιφυλακή για τον φόβο επεισοδίων την ίδια μέρα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της επικράτειας.
Πρόσφατο, άλλωστε, είναι και το κάλεσμα σε δράση του Νίκου Ρωμανού προς τους συντρόφους του, ο οποίος από την φυλακή όπου βρίσκεται κάνει λόγο για «μαύρο Δεκέμβρη», δίνοντας το σύνθημα για κινητοποιήσεις. Ο Νίκος Ρωμανός, φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, είναι από τα πρόσωπα εκείνα που έχουν μεγάλη επιρροή στα στέκια των αντιεξουσιαστών και το κάλεσμά του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Στην Πάτρα, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκεται σε επιφυλακή, ακολουθώντας διακριτικά την πορεία και περιφρουρώντας σημεία του κέντρου της πόλης, έτσι ώστε να μην γίνουν επεισόδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ