Type Here to Get Search Results !

Πάτρα : Γνωστός ο ιδιοκτήτης καταστήματος που πέταξε τα γκαζάκια στον κάδο και σημειώθηκαν εκρήξεις σε απορριμματοφόρο


Νεότερη Ενημέρωση 17.06
Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό με εκρήξεις από γκαζάκια σε απορριμματοφόρο, αφού ανάλογο σκηνικό είχε επαναληφθεί πριν δύο χρόνια και πάλι στην ίδια περιοχή και μάλιστα με τον ίδιο υπεύθυνο πολίτη.
Τότε στο απορριμματοφόρο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά, ενώ σήμερα τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια του οδηγού και των δύο γυναικών του πληρώματος καθαριότητας, οι οποίες ευτυχώς φορούσαν για καλή τους τύχη τις ειδικές μάσκες.
Μιλώντας στο patrastimes.gr, ο οδηγός που τυγχάνει και αντιπρόεδρος του σωματείου χειριστών Βασίλης Παπανδριανός, τόνισε ότι «στον κάδο υπήρχαν 50 ληγμένα αλλά γεμάτα γκαζάκια, από επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης της οποίας πριν δύο χρόνια έπραξε από αμέλεια και τα πέταξε στον κάδο, αλλά τώρα το επανέλαβε και αυτό είναι εγκληματική αδιαφορία».
Εκτός από την αστυνομική συνοδεία για να επιστρέψει στην Ξερόλακα το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης, ο κ.Παπανδριανός έλαβε τηλεφωνικά εντολές από πυροτεχνουργούς και στην Ξερόλακα διαμορφώθηκε ειδικός χώρος για αν δεχθεί το απορριμματοφόρο.
«Ζήσαμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει πια η υπηρεσία μας να κινηθεί νομικά κατά του συνδημότη, που έθεσε σε κίνδυνο την δική μας υγεία αλλά και πολλών άλλων Πατρινών», δήλωσε ο κ.Παπανδρανός.
Αρχική Ενημέρωση 11.13
Σε κινούμενη βόμβα μετατράπηκε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το πρωί σήμερα απορριμματοφόρο του Δήμου Πατρέων το οποίο βρισκόταν στην περιμετρική.
Την ώρα που το όχημα ήταν εν κινήσει με προορισμό τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκος άρχισαν οι εκρήξεις στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και οι χειριστές του να το ακινητοποιήσουν.
Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. όπου όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων από κάδο που υπάρχει σε συγκεκριμένο σημείο παρέλαβε μαζί με απορρίμματα γκαζάκια που είχαν ρίξει μέσα σε αυτόν
Το  απορριμματοφόρο συνοδεία δύο περιπολικών οδηγείται αυτή την ώρα στην Ξερόλακκα, 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ