Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σε εξέλιξη ο δημόσιος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής(


Στον ετήσιο απολογισμό της δράσης της προχώρησε από τα Προσφυγικά, η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, η οποία ανάλογες εκδηλώσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιήσει σε όλα τα Διαμερίσματα του Δήμου.
Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, έδωσε βαρύτητα στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, που στο επίκεντρό τους, έχουν τις αναγκαίες ανάσες για τις λαϊκές οικογένειες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, που υποφέρουν από την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων του κεφαλαίου.
Επίσης εστίασε στην προσπάθεια που έγινε να μειωθούν και για χαμηλά εισοδήματα να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη οι οικογένειες των πολυτέκνων, καθώς και των αναπήρων όλων των κατηγοριών.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε για πρώτη φορά στην Πάτρα λειτούργησε  ημερήσια παιδική κατασκήνωση τη θερινή περίοδο, με δωρεάν συμμετοχή όλων των παιδιών, που θα επεκταθεί το καλοκαίρι του 2016.
Ταυτόχρονα η δημοτική αρχή στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του δήμου, υλοποίησε μέτρα ανακούφισης των νέων ζευγαριών, με εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ, που απαλλάχθηκαν από το βάρος των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ