Type Here to Get Search Results !

"Pink the city": Βάψτε την Πάτρα "ροζ" και δώστε μήνυμα ζωής!

H Πάτρα βάφεται «ροζ» και ο Σύλλογος Γυναικών Καρκίνου Μαστού «Άλμα Ζωής» του Νομού Αχαΐας καλεί τους Πατρινούς να δώσουν το δικό τους μήνυμα ζωής, συμμετέχοντας στο Pink the City, το πρωί της Κυριακής.
Πρόκειται για έναν συμβολικό περίπατο 1,5 χιλιομέτρου που θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια για να κατηφορίσει στην Γούναρη και από εκεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και της Αγίου Νικολάου καταλήγοντας στον μώλο, στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:30 από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, ενώ η συμμετοχή θα είναι στα 5 ευρώ στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.  Ξεχωριστό σημείο της φετινής διοργάνωσης θα είναι η παρουσία της ηθοποιού Χρύσας Ρώπα.
Οι πρώτες 3,500 συμμετοχές παίρνουν δωρεάν το ροζ μπλουζάκι με το φετινό σύνθημα της διοργάνωσης. Για τα σημεία εγγραφών ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα almapoispatras.  
Το Pink the City αποτελεί την συνέχεια του «Pink the Bridge» το 2013 και του «Pink the Port» το 2014, όπου δεκάδες Πατρινοί εθελοντές πήραν μέρος, δίνοντας νόημα σε μία εκδήλωση που είχε σαν στόχο την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού.
Φέτος ο στόχος είναι ακόμα περισσότερες συμμετοχές για ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα ζωής. Τέλος, στο πλαίσιο της συμμετοχής και του δήμου της Πάτρας σε αυτή την εκδήλωση και έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο «Άλμα ζωής», το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», ήδη από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, έχει φωταγωγηθεί στα ροζ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ