Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο νεαρός που επιτέθηκε και μαχαίρωσε αστυνομικό έξω από μπαρ!

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο νεαρός που επιτέθηκε και μαχαίρωσε αστυνομικό έξω από μπαρ!Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 26χρονος Πατρινός...

που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού, στο αιματηρό περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε παραλιακό κατάστημα διασκέδασης στο Ρίου.

Ο 26χρονος, που παραδόθηκε τις Αρχές απολογήθηκε και οδηγήθηκε ήδη στη φυλακή Αγίου Στεφάνου Πατρών. Πρόκειται για τον άνδρα που φέρεται να πήρε το μαχαίρι από υπάλληλο του κέντρου και να χτύπησε τον έναν από τους δύο αστυνομικούς με τους οποίους είχε συμπλακεί.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, εμφανίστηκε αγανακτισμένος εκφράζοντας την πικρία του για την απόφαση. Υποστήριξε πως δεν μπορεί να σταθεί η άσκηση ποινικής δίωξης για κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας και μάλιστα από πρόθεση.
Τόνισε πως από κανένα στοιχείο της δικογραφίας, ούτε και από το βίντεο που υπάρχει προκύπτει ανάμειξη του κατηγορουμένου στο επεισόδιο εντός του καταστήματος. Παρά μόνον συμμετοχή του εξερχόμενος του μαγαζιού και όταν στο επεισόδιο ενεπλάκησαν περισσότερα άτομα.

Να σημειωθεί οτι χθες αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο 23χρονος που κατηγορείται οτι μαζί με τον 26χρονο είχαν επιτεθεί στους δύο αστυνομικούς στο συγκεκριμένο κατάστημα προκαλώντας τον τραυματισμό του ενός ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ