Type Here to Get Search Results !

Στο πάρα 5 των εκλογών βρέθηκαν χρήματα για την ολοκλήρωση του Νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας»

Πάτρα: Στο πάρα 5 των εκλογών βρέθηκαν χρήματα για την ολοκλήρωση του Νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας»  Καθώς και για το 16ο Δημοτικό Σχολείο Κυριολεκτικά στο παρά πέντε των έκτακτων Εθνικών Εκλογών εξασφαλίστηκαν τα χρήματα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση του παλαιού κτιρίου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας το οποίο είχε «πληγωθεί» από τον σεισμό του 2008.
Επίσης την τελευταία στιγμή φαίνεται να βρέθηκαν τα απαιτούμενα κονδύλια και για το 16ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας το οποίο δεν έχει ακόμα παραδοθεί υπάρχουν ακόμα οφειλές προς τον εργολάβο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που έρχεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας για να τελειώσει ο 7ος όροφος του Νοσοκομείου προέρχονται από το ΕΣΠΑ και αγγίζουν τα 690.000 ευρώ.
Τα χρονικά περιθώρια μάλιστα είναι ιδιαιτέρως πιεστικά καθώς το έργο πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι το Νοέμβριο καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χαθούν τα διαθέσιμα χρήματα που προέρχονται από την Ε.Ε.. Όσον αφορά τώρα στο 16ο Δημοτικό τα χρήματα που εξασφαλίζονται είναι120.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ