Type Here to Get Search Results !

ΑΕΚ - ΧΑΠΟΕΛ ΚΑΤΑΜΟΝ 1-0 Νίκησε παρά την... αγγαρεία!

Νίκησε παρά την... αγγαρεία! (vds)
Νικηφόρα συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας της επί πολωνικού εδάφους η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 1-0 της Χάποελ Καταμόν Ιερουσαλήμ με τον Ροντρίγκο Γκάλο να ανοίγει… λογαριασμό με τα «κιτρινόμαυρα»
Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν αρκετά κουρασμένοι, απέναντι σε μια ομάδα που φέτος προβιβάστηκε από τον βόρειο όμιλο της Γ' κατηγορίας του ισραηλινού ποδοσφαίρου στην Liga Leumit, δηλαδή τη δική μας Football League!
Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήταν στο 11', όταν ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ, όμως ο τερματοφύλακας της Χάποελ μπλόκαρε τη μπάλα. Ο Σαϊντόφ αντέδρασε σωστά και στο 23', όταν ο Κρισάντους έκανε το πλασέ στην κίνηση, όμως η επέλβαση ήταν εντυπωσιακή.
Στο 26' απείλησαν οι Ισραηλινοί με τον Σαμπάκ, ωστόσο ο Λαμπρόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας του Ανέστη. Στο 39' ο Μπαρμπόσα βρήκε χώρο κι έκανε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαϊτοφ.
Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ξεκίνησαν οι αλλαγές για τον Τραϊανό Δέλλα κι είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 55' είχαν αλλάξει οι δέκα από τους 11 παίκτες που είχαν ξεκινήσει το ματς. Μόνο ο Γροντής παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο!
Νίκησε παρά την... αγγαρεία! (vds)
Στο 60' ο Τζιμπούρ προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά δεν τα κατάφερε, για να «απαντήσει» στην αμέσως επόμενη φάση η Χάποελ, όμως ο Σαμπάγκ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ