Type Here to Get Search Results !

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «BILD» «Ο Ολυμπιακός κυνηγάει τον Σαμπράνο»

«Ο Ολυμπιακός κυνηγάει τον Σαμπράνο» (vds)
Στο... κυνήγι του Κάρλος Σαμπράνο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», τονίζοντας μάλιστα ότι οι ερυθρόλευκοι διατηρούν το προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών.
Όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα, ο πρωταθλητής Ελλάδας προτίθεται να καταβάλει τη ρήτρα του 1,5 εκατ. ευρώ στην Φρανκφούρτη, προκειμένου να κάνει δικό του τον 26χρονο Περουβιανό στόπερ
Στο κείμενο μάλιστα γίνεται αναφορά για την επικείμενη άφιξη του Έλιο Κασαρέτο στην Φρανκφούρτη προκειμένου να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με τον Σαμπράνο. Αν δηλαδή θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην Άιντραχτ ή αν θα παραχωρηθεί και έτσι ο γερμανικός σύλλογος αναγκαστεί να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.
Επιπλέον, η «Bild» υποστηρίζει ότι ενδιαφέρον για τον Σαμπράνο υπάρχει και από τις τουρκικές Γαλατάσαραϊ και Τράμπζονσπορ. Ωστόσο σημειώνει ότι Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά για τον παίκτη προσφέροντας του μάλιστα ετήσιο συμβόλαιο 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Τέλος να σημειώσουμε ότι πριν την Αιντραχτ, ο Περουβιανός διεθνής, έχει αγωνιστεί και στις επίσης γερμανικές Σάλκε και Ζανκτ Πάουλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ