Type Here to Get Search Results !

Πάτρα : προσπάθησε να κρεμαστεί από κούνια παιδικής χαράς


Νεότερη ενημέρωση 09.10΄
Επεισοδιακά εξελίχθηκε η απόπειρα αυτοκτονίας νεαρού άνδρα χθες το βράδυ στην πλ. Ολγας, ο οποίος προσπάθησε να κρεμαστεί από την κούνια της παιδικής χαράς.
Ο άνδρας, που σώθηκε από θαμώνες της πλατείας που τον είδαν και τον κατέβασαν έγκαιρα, αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να αναγκαστεί να αποχωρήσει, καθώς φίλοι του να παρέλαβαν προκειμένου να κάνουν μία βόλτα για να τον ηρεμήσουν. 
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν μετά από αρκετή ώρα να πείσουν τον παραλίγο αυτόχειρα να μεταβεί στο νοσοκομείο, ο οποίος όμως αρνιόταν να μπει σε ασθενοφόρο και τελικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με περιπολικό και συνοδεία ασθενοφόρου, για παν ενδεχόμενο.
Πρώτη ενημέρωση 22.53΄
Παραλίγο τραγωδία λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ στην πλατεία Όλγας της Πάτρας -  όταν άντρας αγνώστων στοιχείων αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του επιχειρώντας να κρεμαστεί από κούνια που βρίσκεται κοντά σε παιδική χαρά.
Ειδοποιήθηκε μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και πρόλαβε τον  παρά λίγο αυτόχειρα ο οποίος αρνήθηκε να μπει στο ασθενοφόρο με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ