Type Here to Get Search Results !

Ερωτική επίθεση 16χρονης σε ...ηλικιωμένο στην Πάτρα λόγο σύνταξης

xeiropedes woman«Στήλη άλατος» έμεινε ένας συνταξιούχος από την Πάτρα όταν δέχτηκε επίθεση... με χάδια και φιλιά από μία ανήλικη, λίγες στιγμές αφού είχε «σηκώσει» από την τράπεζα ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ειδικότερα, η 16χρονη έκανε τον άτυχο ηλικιωμένο να τα χάσει προς στιγμή με τις... ερωτικές διαθέσεις που εκδήλωσε αγκαλιάζοντάς τον.
Με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις κατάφερε να του αρπάξει τα 1.500 ευρώ και έβαλε τις φωνές. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανταποκρίθηκαν αμέσως και ξεκίνησαν έρευνες με την περιγραφή της ανήλικης δράστιδας, την οποία κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν μέσα σε λίγα λεπτά προς μεγάλη χαρά του θύματος που ξαναβρήκε τα χρήματά του.
Ωστόσο, ένας άλλος ηλικιωμένος που πήγε να «σηκώσει» τη σύνταξή του από την τράπεζα στην Πάτρα, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός.
Ένα ζευγάρι τσιγγάνων του επιτέθηκε, του άρπαξε 700 ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει με ένα φορτηγάκι.
Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν στην περιοχή των Προσφυγικών, όπου καταδίωξαν το ύποπτο φορτηγάκι και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Ο οδηγός το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε μέσα σε μια λαϊκή αγορά, ενώ η συνεργός του συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ