Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθη στην Πάτρα ο "στραγγαλιστής" serial-killer και ληστής της Νάξου και της Πελοποννήσου

Εντοπίστηκε στην Πάτρα και συνελήφθη μαζί με έναν συνεργό του ο 31χρονος αλλοδαπός serial-killer με σήμα κατατεθέν του, τους στραγγαλισμούς των θυμάτων του. Το πιο πρόσφατο θύμα του η ζωγράφος Κατερίνα Ζαζάνη στη Νάξο που τον είχε προσλάβει για εργασίες στο σπίτι
Στα χέρια των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έπεσε ο 31χρονος Αλβανός serial-killer που σκότωνε τα θύματά του με την μέθοδο του στραγγαλισμού, συνήθως δια βρόγχου και στη συνέχεια άδειαζε τα σπίτια τους.
Ο δολοφόνος που παρουσιαζόταν στις περιοχές που δρούσε ως εργάτης για μερεμέτια σε σπίτια και εμφανιζόταν κάθε φορά με διαφορετικά ονόματα, στοχοποιούσε τα θύματά του, συνήθως μοναχικούς ηλικιωμένους και έβαζε μπροστά το σατανικό του σχέδιο. Τελευταίο του θύμα ήταν τον Οκτώβριο του 2014, η 59χρονη εικαστικός Κατερίνα Ζαζάνη, μαθήτρια των μεγάλων ζωγράφων Μυταρά και Κοκκινίδη στο σπίτι της στη Νάξο.
Ο δράστης πραγματοποιούσε εργασίες στο σπίτι της. Ο 31χρονος Αλβανός είχε εξετασθεί αρχικά μετά τη δολοφονία ως βασικός ύποπτος, ενώ η βιασύνη του να εγκαταλείψει τότε το νησί τράβηξε ακόμα περισσότερο τα βλέμματα των διωκτικών Αρχών. Ένα αποτύπωμα και το γενετικό του υλικό, τον ταυτοποίησε με άλλα δύο περιστατικά και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Μάλιστα, διέφυγε για λίγο καιρό στην Αλβανία και επέστρεψε στην Πάτρα, όπου τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ο ίδιος ο 31χρονος serrial-killer, ομολόγησε άλλους δύο φόνους στη Πελοπόννησο, μία βίαιη ληστεία και σωρεία διαρρήξεων. Συγκεκριμένα, εκείνος δολοφόνησε και λήστεψε ένα 79χρονο στις 10 Μαΐου του 2011 στην Τριφυλία Μεσσηνίας.
Το θύμα είχε εντοπιστεί τότε στο κτήμα του, σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων από το σπίτι του, ύστερα από δύο ημέρες αναζητήσεων.
Επίσης προέκυψε, ότι ο ίδιος δράστης, μαζί με τον συνεργό του, που επίσης συνελήφθη, είναι υπεύθυνοι για ληστεία μετά φόνου που σημειώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χωριό Βούρβουρα Αρκαδίας, με θύμα έναν 77χρονο αγρότη. Οι δράστες μπήκαν τότε σε σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων, τους κακοποίησαν άγρια και ιδιαίτερα τον 77χρονο, ο οποίος εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο.
Πρόσθετα, ο 31χρονος είχε διαπράξει μία βίαιη ληστεία σε βάρος ενός 82χρονου στην Τρίπολη στις 23 Μαΐου 2008. Οι συλληφθέντες εξετάζονται επίσης, ως υπεύθυνοι για σωρεία ληστειών και κλοπών-διαρρήξεων σε σπίτια σε Πάτρα και Φθιώτιδα. Αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ