Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι ληστές με το μαχαίρι


Νεότερη Ενημέρωση 23.20
Στην ασφάλεια Πατρών έχουν οδηγηθεί τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για τις ληστείες των τελευταίων δύο εβδομάδων στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών, ενώ αναζητείται ο τέταρτος της παρέας, που είχαν τρομοκρατήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, σε σημεία με ελάχιστη αστυνόμευση και μη κεντρικά, ώστε να δρουν ανενόχλητοι και να μπορούν να διαφεύγουν με σχετική άνεση.
Ωστόσο η απόπειρα ληστείας το βράδυ της Τρίτης, στην Περιβάλα, ήταν η αρχή του τέλους της δράσης τους, καθώς η μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, έφερε αποτέλεσμα και υπήρξαν οι τρεις συλλήψεις, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία και του τέταρτου, που εκριμάται ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί και αυτός.
Αρχική Ενημέρωση 20.40
Στην περιοχή της Περιβόλας, η απόπειρα ληστείας της ημέρας για την Πάτρα, όπου νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, φορώντας γκρι μπουφάν και μπλε παντελόνι, εισέβαλε κρατώντας μαχαίρι σε μίνι μάρκετ, αλλά το σχέδιο του δεν υλοποιήθηκε όπως το είχε σχεδιάσει, αφού δεν μπόρεσε να αφαιρέσει τα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.
Οι μάρτυρες δηλώνουν ότι διέφυγε πεζός, όμως σύμφωνα με την αστυνομία, αυτό δεν αποκλείει λίγο πιο πέρα να τον περίμενε κάποιος συνεργός του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να  έδρασε και μόνος του.
Για άλλη μία φορά έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία για την σύλληψή του, με τα περιστατικά των ληστειών τις τελευταίες δύο εβδομάδες, να έχουν ανησυχήσει τους πολίτες, όσο ο δράστης ή οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ