Type Here to Get Search Results !

Τον κλέφτη ουδείς αγάπησε την κλεψιά του όλοι κουκούλωσαν


Η ατιμωρησία στην πόλη της Πάτρας και το κουκούλωμα καλά κρατεί με τους δήθεν αρμόδιους για την διαφύλαξη του δημόσιου χρήματος αλλά και των χρημάτων των πατρινών να γίνονται συνεργοί – άραγε γιατί – στη συγκάλυψη ξαφρίσματος ουδόλως ευκαταφρόνητων ποσών.
Η υπόθεση αφορά σε εξαφάνιση από το ταμείο φορέα ποσού 15.000 ευρω το οποίο αποκαλύφθηκε πως έλειπε από το 2010 .
Πρόκειται για ποσό το οποίο είχε συγκεντρωθεί από την καταβολή διδάκτρων τα οποία προορίζονται για την εκπαίδευση «μαθητών» πάνω σε συγκεκριμένο αντικείμενο.
Ο υπάλληλος που ήταν επιφορτισμένος με την είσπραξη των χρημάτων κλήθηκε να κάνει λογαριασμό αλλά αυτός ποτέ δεν έγινε και μετά από πιέσεις των υπευθύνων – ορισμένοι από αυτούς ήταν πολιτικοί προϊστάμενοι – ομολόγησε, πως τα χρήματα δεν τα είχε, καθώς τα δαπάνησε προκειμένου να καλύψει άλλες προσωπικές υποχρεώσεις που αφορούσαν ακόμα και στην …προβολή του.
Παρά το γεγονός ότι τα χρήματα ζητήθηκαν κατ’ επανάληψη να μπουν στη θέση τους, όχι μόνο δεν μπήκαν, αλλά όταν έγινε αλλαγή προσώπων στην διοίκηση του συγκεκριμένου φορέα, στη νέα διοίκηση κατατέθηκε από τους απερχόμενους και έγγραφο, με το οποίο ενημέρωναν για το άνοιγμα των 15000 ευρώ και τον υπάλληλο που τα είχε ξαφρίσει.
Ωστόσο τα χρήματα ποτέ δεν ζητήθηκαν καθώς οι άκρες του υπάλληλου και η επιρροή συγγενικού του προσώπου σε μαζικό χώρο, λειτούργησαν ανασταλτικά για να συνεχιστεί η απαίτηση της επιστροφής του ποσού ή να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη.
Αιτία το γεγονός, πως η οικογένεια του πρωταγωνιστή στην αφαίμαξη του ταμείου, κουβάλαγε πολλούς ψήφους και κανείς από τους υπευθύνους δεν ήθελε να συγκρουστεί μαζί της, αφού τους ήταν χρήσιμοι. Να σημειωθεί πως για τη συντήρηση του κουκουλώματος έως και σήμερα έχουν παίξει ρόλο σοσιαλιστές και φιλελεύθεροι στην πόλη της Πάτρας.
Αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός, πως κάποιο μαγικό χέρι έχει εξαφανίσει ακόμα και το έγγραφο με το οποίο όταν το 2010 κάποιοι παρέδιδαν την διοίκηση του φορέα σε νέα πρόσωπα, τα ενημέρωναν για το ξάφρισμα του ταμείου, με αποτέλεσμα σήμερα άγνωστο με ποιες λογιστικές μεθόδους να μην φαίνεται πώς και πότε φαγώθηκαν τα λεφτά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ