Type Here to Get Search Results !

Η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της Πλατείας Γεωργίου έγινε σημείο αναφοράς

Πάτρα: Η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της Πλατείας Γεωργίου έγινε σημείο αναφοράς (pics) Στολισμένη και φωτισμένη κέντρισε το ενδιαφέρον των Πατρινών...
Έτοιμη η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη στην πλατεία Γεωργίου.
Οι εργασίες των συνεργείων του Δήμου ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτουκαι έτσι το βράδυ της ίδιας μέρας η χριστουγεννιάτικη φάτνη, φωτισμένη και στολισμένη ήταν έτοιμη για να υποδεχθεί τους Πατρινούς.
Κρίνοντας από το γεγονός ότι πολλοί Πατρινοί,μικροί και μεγάλοι, παρέες και οικογένειεςσταματούσαν στο σημείο αυτό για να δoυν από κοντά την φάτνη και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, η χριστουγεννιάτικη φάτνη άρεσε σε όλους και έδωσε ένα άλλο χρώμα στην κεντρική πλατεία της Πάτρας,βάζοντας την στο εορταστικό  πνεύμα των ημερών.
Απλή, λιτή και όμορφη, φιλοξενώντας μέσα της τις σκιαγραφήσεις του νεογέννητου Χριστού, της Παναγίας και του Ιωσήφ, η χριστουγεννιάτικη φάτνη της πλατείας Γεωργίου έγινε σημείο αναφοράς των περαστικών που σταματούσαν για να βάλουν είτε selfie φωτογραφίες, είτε αναμνηστικές, ανεβάζοντας τες στη συνέχεια στα social media.

Πάτρα: Η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της Πλατείας Γεωργίου έγινε σημείο αναφοράς (pics)
Το facebook έτσι γέμισε και αυτό φωτογραφίες με την χριστουγεννιάτικη φάτνη. Η φάτνη απέναντι ακριβώς από το χριστουγεννιάτικο χωριό, έχοντας ανάμεσα τους το χριστουγεννιάτικο έλατο, τριγυρισμένο από λουλούδια,συνθέτουν μία όμορφη χριστουγεννιάτικη εικόνα στην κεντρικότερη πλατεία της Πάτρας.
Θυμίζουμε ότι τα περασμένα Χριστούγεννα η φάτνη είχε «μετακομίσει» στην πλατεία Τριών Συμμάχων και φέτος επέστρεψε με απόφαση της δημοτικής Αρχής, προς ικανοποίηση αρκετών Πατρινών που την ήθελαν εκεί που την έχουν συνηθίσει.
Στην Πλατεία Γεωργίου…

Πάτρα: Η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της Πλατείας Γεωργίου έγινε σημείο αναφοράς (pics)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ