Type Here to Get Search Results !

Με επιτυχία η περιήγηση και ο φωτογραφικός περίπατος στα Προσφυγικά και την Αγία Αικατερίνη

Πάτρα: Με επιτυχία η περιήγηση και ο φωτογραφικός περίπατος στα Προσφυγικά και την Αγία Αικατερίνη - ΦΩΤΟ Πρωτοβουλία της Ομάδας εθελοντισμού και ενεργοποίησης Patrinistas

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η δράση "Περιήγηση και φωτογραφικός περίπατος στα Προσφυγικά και την Αγία Αικατερίνη της Πάτρας!!".
Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, δεκάδες συμπολίτες όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας εθελοντισμού και ενεργοποίησης Patrinistas και με ξεναγό τον Συντηρητή Έργων Τέχνης - Μουσειολόγο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, περιηγήθηκαν στα στενά - γραφικά σοκάκια των Προσφυγικών και της Αγίας Αικατερίνης της Πάτρας, δύο από τις πιο παλιές - ιστορικές συνοικίες της Πάτρας μας, που διατηρούν ακόμη και σήμερα αναλλοίωτο το ιδιαίτερο χρώμα τους !!! Η περιήγηση ξεκίνησε από την πλατεία Βουδ στις 10 το πρωί και κατέληξε στην Πλατεία Ελευθερίας Προσφυγικών και φυσικά... οι φωτογραφικές μηχανές πήραν στην κυριολεξία» φωτιά».«Ευχαριστούμε θερμά τον Ξενοφώντα Παπαευθυμίου, για την ανιδιοτελή συνδρομή του και την υπέροχη - άκρως ενδιαφέρουσα ξενάγηση, που μας πρόσφερε», επισημαίνουν οι διοργανωτές.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΟΚΟΡΑΚΗ (από facebook).












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ