Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: 1750 έμποροι χωρίς γιατρό και φάρμακα

Σκηνές απόγνωσης εκτυλίσσονται καθημερινά στα γραφεία του εμπορικού και εισαγωγικού συλλόγου της Πάτρας, όπου συρρέουν κατά δεκάδες ανασφάλιστοι έμποροι, προκειμένου να αναζητήσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτοί και οι οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 70% των μελών του εμπορικού και εισαγωγικού συλλόγου είναι πλέον ανασφάλιστο, με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση σε γιατρό και φάρμακα.

Σε απόλυτους αριθμούς αυτό σημαίνει, πως από τα 2.500 μέλη του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας, τα 1750 βρίσκονται χωρίς καμία κάλυψη .
Η εικόνα αυτή οδηγεί σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr σε εφαρμογή πολιτικής εκ μέρους της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου ομαδικών προσφυγών στα διοικητικά δικαστήρια – κατά το πρότυπο των 96 πολιτών της Πάτρας που δικαιώθηκαν – με δεδομένη πλέον και την ύπαρξη νομολογίας.
Παράλληλα ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας έχει ενεργοποιήσει τη διαδικασία ένταξης ανασφαλίστων εμπόρων και άλλων ελεύθερων επαγγελματιών σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα μέσω του οποίου εξασφαλίζεται η προσωρινή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ