Type Here to Get Search Results !

Αυτοοργανωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου στη Πλαζ με συναυλία και beach πάρτι

Πάτρα: Αυτοοργανωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου στη Πλαζ με συναυλία και beach πάρτι (pic)
Ένα διαφορετικό event θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το διήμερο της Παρασκευής και του Σαββάτου, στις 27 και 28 Ιουνίου, από μία αρκετά δραστήρια Πολιτισμική ομάδα του Αυτόνομου χώρου, την Noman’s Land.
Το θέμα του event είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, αλλά και ταυτόχρονα διαχρονικό και αν μη τι άλλο του εξασφαλίζει την διαφορετικότητα του, σε σύγκριση με άλλα δρώμενα που γίνονται στην Πάτρα.
Έχει να κάνει λοιπόν με τις «Δύο μέρες ενάντια στον μαζικό αθλητισμό και την κοινωνική ιδεολογία του ποδοσφαίρου» και το event θα ξεκινήσει με εκδήλωση συζήτηση για το θέμα που θίγει, στις σκάλες της Πατρέως.

Εκεί θα γίνουν εισηγήσεις από τις ομάδες No man's Land και Βlender, ενώ θα συνεχιστεί το Σαββάτο με αυτοργανωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πλαζ και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας μέρας με συναυλία εναλλακτικών μουσικών σχημάτων της Πάτρας.
Συγκροτήματα όπως οι Lost Bodies, Υγρό Μπυρ και Μυαλά Πιθήκoυ, θα δώσουν το παρών, περνώντας από την μπάλα και το ποδόσφαιρο στην μουσική. Το κερασάκι στην…. τούρτα του event θα είναι φυσικά το beach party που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας των μουσικών σχημάτων.
To πρόγραμμα του διημέρου αναλυτικά:
Παρασκευή 27/6  
(8:00 μ.μ.)
Εκδήλωση - συζήτηση στα σκαλιά της Πατρέως. Θα γίνουν εισηγήσεις από τις ομάδες No man's Land και Βlender.
Σάββατο 28/6
(6. 00 μ.μ)
Αυτοοργανωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πλαζ.
(9.00 μμ)
Συναυλία στην Πλαζ με Lost Bodies,  Υγρό Μπυρ,  Μυαλά Πιθήκoυ. Θα ακολουθήσει Mπιτς Πάρτυ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ