Type Here to Get Search Results !

ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ...


Με σύνθημα: «Ένας κύκλος, μια ιδέα, μια εργασία, μια παρέα», κορυφώνονται την Παρασκευή 2 Μαΐου οι δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων της Πάτρας.
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Γεωργίου (9 το πρωί με 1 μετά το μεσημέρι) συμμετέχουν 325 μαθητές Στ΄ τάξης από 12 Δημοτικά σχολεία της Πάτρας (9ο, 12ο, 15ο, 17ο, 36ο, 45ο, 49ο, 50ο, 62ο, 65ο, 1ο Οβρυάς, 2ο Παραλίας).

Οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τον θεσμό, θα ενημερώσουν τους πολίτες της Πάτρας για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν και θα στείλουν αισιόδοξα μηνύματα για συνεργασία, οργανωμένη προσπάθεια, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση με δημιουργίες των μαθητών, θα διανεμηθεί έντυπο υλικό και θα πραγματοποιηθούν ομαδικές - δημιουργικές δραστηριότητες, από στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων Αχαΐας και μέλη του πληρώματος 94.
Οι δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων θα ολοκληρωθούν με την τελική συνεδρίαση τη Δευτέρα 5 Μαΐου (7 το βράδυ) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, στο λιμάνι.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι εκλεγμένοι μαθητές - δημοτικοί σύμβουλοι θα κάνουν απολογισμό των δράσεων τους και θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για θέματα που απασχολούν τα σχολεία τους, καθώς και για τη λειτουργία του θεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ