Type Here to Get Search Results !

Basket League ΟΠΑΠ: Ενός λεπτού σιγή σε Πάτρα, Ρόδο

Basket League ΟΠΑΠ: Ενός λεπτού σιγή σε Πάτρα, Ρόδο | onsports.gr
Φόρο τιμής στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα θα αποδώσουν στο κλειστό της Περιβόλας πριν από την έναρξη του αγώνα Απόλλωνας Πατρών - Πανελευσινιακός.
Όπως αποφασίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί αύριο (30/11, 17.00) ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου της ΚΑΕ, που έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Το ίδιο θα γίνει και στο Βενετόκλειο, πριν από την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με την Κηφισιά, στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα το νησί.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών: «Όπως έχει ανακοινωθεί από το ΕΣΑΚΕ, πριν από την έναρξη και του παιχνιδιού ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Πανελευσιανιακό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου της ομάδας, Ανδρέα Μολφέτα. Το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες του Απόλλωνα και οι φίλαθλοι θα αποδώσουν το δικό τους φόρο τιμής στον Ανδρέα Μολφέτα πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ. Η διοίκηση του Απόλλωνα απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών μας για την κατάκτηση της νίκης».
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα, ταμία του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και προέδρου της αχαϊκής ομάδας, θα κρατηθεί στον αγώνα Απόλλων Πάτρας - Πανελευσινιακός της 8ης αγωνιστικής το Σάββατο 30/11 στο κλειστό της Περιβόλας. Στον αγώνα Κολοσσός ΒΑΠ - ΑΕΝΚ Δημουλάς (30/11, 16.00) θα κρατηθεί επίσης ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας στη Ρόδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ