Type Here to Get Search Results !

Πυροβολισμό από άγνωστο δέχτηκε το γκρέιτερ του Δήμου Ερυμάνθου


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πυροβολισμό από άγνωστο δέχτηκε το γκρέιτερ του Δήμου Ερυμάνθου, την ώρα που εκτελούσε προγραμματισμένες εργασίες στην περιοχή Αγίας Μαρίνας Τριταίας. Ο οδηγός του μηχανήματος «λαχτάρισε», αφού μετά τον δυνατό κρότο που εικάζεται πως προήλθε από πυροβολισμό έσπασε το τζάμι του βαρέος οχήματος.
 Αμέσως κατέβηκε από το μηχάνημα και ειδοποίησε τον Δήμαρχο, Θάνο Καρπή, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε το Α.Τ. Χαλανδρίτσας για το περιστατικό. Το γεγονός πως όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, δεν επέτρεψαν στον οδηγό, λόγω και του ισχυρού σοκ, να συνειδητοποιήσει από πού προήλθε ο πυροβολισμός, καθώς μετά και τις έρευνες της Αστυνομίας δεν υπήρξαν ευρήματα.
Μάλιστα, κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην επρόκειτο για πυροβολισμό, αλλά για πέτρα που εκσφενδόνισαν άγνωστοι, προκαλώντας ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές.
Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό διερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από την Αστυνομία, καθώς τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο η ζωή του εργαζόμενου, ενώ ο Δήμος σε πρώτη φάση δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, αφού επέλεξε να μην καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ