Type Here to Get Search Results !

Η επίθεση της "Χρυσής Αυγής" στον Ευθυμίου

Άμεσα πέρασαν από τη διάδοση "πολιτικών ιδεών" στις διαμαρτυρίες μόλις αντίκρισαν τον Πέτρο Ευθυμίου, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με μαρτυρία δημοτικού συμβούλου που βρισκόταν μαζί με τον πρώην υπουργό στο επεισόδιο στο Μαρούσι.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι επρόκειτο για περίπου 100 άτομα τα οποία βρέθηκαν στην πλατεία Κασταλίας για να μοιράσουν προεκλογικό υλικό και να στηρίξουν τις υποψηφιότητες της "Χρυσής Αυγής".
Όπως είπε ο κ. Βλάχος, μόλις αντιλήφθηκαν ότι σε καφέ της περιοχής βρισκόταν ο κ. Ευθυμίου, άρχισαν να τον προπηλακίζουν και να πετούν μπουκάλια με νερό, ποτήρια και άλλα αντικείμενα.
Ο κ. Ευθυμίου έμεινε ψύχραιμος και παρακίνησε τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο, ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ για να απομακρυνθούν.
Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο παρόντες στο επεισόδιο ήταν και δημοσιογράφοι ξένων ΜΜΕ, που καλύπτουν τις εκλογές στην Ελλάδα. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το επεισόδιο φαίνεται καθαρά ο Γιάννης Μπεχράκης του Reuters, με τον φακό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ