Type Here to Get Search Results !

Εγκρίθηκαν ο εφαρμοστικός νόμος και το νομοσχέδιο για το PSI

Χθες εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο ο εφαρμοστικός νόμος και το νομοσχέδιο για το PSI, το οποίο και κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων με την διαδικασία του κατεπείγοντος, ώστε να ψηφισθεί την Πέμπτη.
Το νομοσχέδιο για το PSI εισάγεται σήμερα προς συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών. Η δημόσια πρόταση για την ανταλλαγή των ομολόγων αναμένεται την Παρασκευή, ενώ στο νομοσχέδιο εισάγoνται ρήτρες συλλογικής δράσης.
Θα ακολουθήσει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου η ψήφιση του νομοσχεδίου, που αφορά στις προαπαιτούμενες ενέργειες οι οποίες σχετίζονται με τη μείωση των δαπανών στα υπουργεία, τα συνταξιοδοτικά και τη συγχώνευση ιδρυμάτων. Η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση στο Eurogroup βρέθηκε χθες και στο επίκεντρο στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων.
Αισιόδοξος ότι η ελληνική οικονομία θα ξεπεράσει την κρίση και από το 2013 θα επανέλθει σε ανάπτυξη εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, τονίζοντας, ωστόσο, την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ