Type Here to Get Search Results !

Αντίθετος σε ενδεχόμενη συγχώνευση επιμελητηρίων

Την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη συγχώνευση των εννέα επιμελητηρίων που λειτουργούν σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά αλλά και τις φημολογούμενες περιφερειακές συνενώσεις επιμελητηρίων, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
«Είμαστε αντίθετοι, σε μια επιλογή η οποία, θα επιφέρει τεράστιο κόστος για τις επιχειρήσεις, με μηδαμινό οικονομικό όφελος για τη χώρα αφού τα Επιμελητήρια αντλούν τη χρηματοδότησή τους από τα μέλη τους και λειτουργούν με άμισθες διοικήσεις», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη δύσκολη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα νέα, σκληρά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ο κ. Μίχαλος τόνισε πως δημοσιονομική εξυγίανση, χωρίς ανάπτυξη δεν είναι εφικτή και συμπλήρωσε πως δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη, χωρίς την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και την αντιμετώπιση των διαρθρωτικών της αδυναμιών. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη, χωρίς υγιείς και δυναμικές επιχειρήσεις», δήλωσε θέτοντας ανοιχτά το πρόβλημα του «φορολογικού διωγμού» που υφίστανται οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ