Πάτρα: Ξεκίνησε η απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων σε πλατείες

 


Στην απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων, από τις επιχειρήσεις εστίασης που δεν φρόντισαν να εκδώσουν άδεια κατάληψης κοινοχρήστων χώρων μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, προχωρούν από την περασμένη Δευτέρα κλιμάκια του Δήμου Πατρέων, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έλεγχοι για να διαπιστωθεί αν ο χώρος που καταλαμβάνουν τραπέζια και καρέκλες αντιστοιχούν στις άδειες των καταστημάτων.

Θυμίζουμε ότι η Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, είχε καλέσει όσους επαγγελματίες καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος δεν έχουν εκδώσει ακόμη την άδεια ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2024, να προσέλθουν άμεσα στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, για την έκδοση της. Ωστόσο, αρκετοί επιχειρηματίες, -εκτιμάται πως είναι περισσότεροι από 50- δεν εξέδωσαν άδειες με αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωποι με τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Πληροφορίες αναφέρουν, πως ήδη έχουν απομακρυνθεί τραπεζοκαθίσματα από τέσσερα διαφορετικά καταστήματα.

Επίσης, όσοι έχουν άδεια αλλά διαπιστώνεται πως έχουν κάνει υπέρβαση κατάληψης των τετραγωνικών μέτρων για τα οποία έχουν αδειοδοτηθεί, η Υπηρεσία θα προχωρήσει μετά τις αυτοψίες και συστάσεις που έχουν προηγηθεί, στην ανάκληση των αδειών κατάληψης των κοινοχρήστων χώρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια