Έκδοση ταυτοτήτων παντού και η «εικόνα» στην Αχαΐα

 


Σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι πολίτες θα μπορούν να εκδίδουν πλέον ταυτότητα σε οποιαδήποτε αστυνομική αρχή, ανεξαρτήτως εντοπιότητας.

Και ναι μεν, αυτό θα εξυπηρετήσει κάποιους πολίτες που είτε ζουν και εργάζονται σε περιοχές μακριά από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους ή πολίτες που μετακινούνται συχνά σε άλλες περιοχές. Ωστόσο, δεν αλλάζει κάτι για την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, που έτσι κι αλλιώς θα αναζητήσουν ραντεβού για την έκδοση ταυτότητας κοντά στον τόπο κατοικίας τους. Και σε ό,τι αφορά την Αχαΐα, ρίξαμε χθες μία ματιά στον σχετικό κατάλογο και είδαμε ότι στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών υπήρχαν κάποια διαθέσιμα ραντεβού για το απόγευμα της 30ης Οκτωβρίου και τα αμέσως επόμενα διαθέσιμα ήταν στις… 22 Νοεμβρίου! 

Αρκετά διαθέσιμα ραντεβού υπήρχαν, ωστόσο σε Χαλανδρίτσα, Ακράτα, Αίγιο, Καλάβρυτα και Κλειτορία. Λιγότερα, αλλά πάντως αρκετά για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες, υπήρχαν και στην Κάτω Αχαΐα. Φαίνεται λοιπόν ότι η μεγαλύτερη αναμονή υπάρχει στην Πάτρα που είναι και το μεγάλο αστικό κέντρο της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια