Type Here to Get Search Results !

ΠΑΤΡΑ: Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ


 Το έργο για την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου στην Πάτρα, στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα, προχωράει και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Το κτίριο του 3ου Γυμνασίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, θα ήταν έτοιμο τον Φεβρουάριο του 2024, όμως, ο ανάδοχος έχει ζητήσει μια παράταση για την ολοκλήρωση του έως τον Ιούλιο και ενδέχεται να του δοθεί και ένα χρονικό διάστημα ακόμα.

Οπότε το έργο θα παραδοθεί με λίγους μήνες καθυστέρηση. Με βάση την μελέτη, το 3ο Γυμνάσιο θα αποτελείται από ισόγειο, α’ και β’ κτίριο, περίπου 3.125 τ.μ. με υπόγειο 840 τ.μ.  

Παράλληλα το νέο σχολείο περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο, wc, γραφεία, βιβλιοθήκη,  εννέα  αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ξένων γλωσσών, εργαστήρια, κλιμακοστάσια, αποθηκευτικούς χώρους κ.ά. ενώ στα δώματα θα διαμορφωθούν σε «πράσινες στέγες» γεγονός.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανερχόταν στα 3.596.000 ευρώ, ενώ με την έκπτωση το ποσό που θα απαιτηθεί για την κατασκευή είναι 2.987.454 ευρώ με ΦΠΑ με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

Δείτε φωτογραφίες από τις μακέτες του νέου σχολείου. 

 

Πάτρα: Η ανέγερση του 3ου Γυμνασίου στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα προχωρά (pics)
Πηγή: patrasevents.g

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ