Type Here to Get Search Results !

Παράνομα συνδρομητικά: Νέο κύκλωμα «πειρατών» δρούσε και στην Πάτρα – Έρευνες της ΕΛΑΣ

 


Μόλις λίγους μήνες μετά την εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης αναμετάδοσης συνδρομητικών καναλιών, «ξεφύτρωσε» στην περιοχή ένα νέο αλλά η Ασφάλεια Πατρών είχε γνώση και ενήργησε άμεσα.

Από χθες το πρωί ξεκίνησε το «ξήλωμα» ενός παρόμοιου κυκλώματος στην Πάτρα και την Αθήνα. Ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ, καθώς τη Δευτέρα οι άνδρες της Ασφάλειας, κυρίως στην Αθήνα, έκαναν εφόδους σε σπίτια και γραφεία για να διεξάγουν έρευνες για το παράνομο κύκλωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, στην Πάτρα ήταν ένας 55χρονος που είχε το γενικό πρόσταγμα για την εγκατάσταση των αποκωδικοποιητών, ο οποίος μάλιστα δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Το πελατολόγιο του κυκλώματος φαίνεται πως ξεπερνά τους 4.000 θεατές, με τον υπολογισμό του παράνομου κέρδους να εκτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πάτρα και την Αθήνα ενεργούσαν για χάρη του κυκλώματος τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα.

Οσον αφορά τις χρηματικές συναλλαγές, οι εισπράξεις γίνονταν είτε χέρι με χέρι, είτε με ψηφιακές τράπεζες που λειτουργούν στο εξωτερικό.

Η προηγούμενη ανάλογη επιτυχία της Ασφάλειας Πάτρας είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν είχαν προχωρήσει οι Αρχές σε 10 συλλήψεις και το πελατολόγιο εκείνου του κυκλώματος ξεπερνούσε τους 10.000 συνδρομητές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ