Type Here to Get Search Results !

Εκκλησία στην Πάτρα έβαλε τουρνικέ στις τουαλέτες με 50 λεπτά και κάποιοι αγανάκτησαν

 


Η εκκλησία μας από ό,τι φαίνεται, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά θέματα εκσυγχρονισμού και τεχνολογίας, φεύγει σιγά σιγά από τη δεκαετία του ’50 και προχωράει. Μία τέτοια απόδειξη είναι το υπερσύγχρονο τουρνικέ με κέρμα που μπήκε στις τουαλέτες του ναού του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Όπως διαβάζουμε στο Pelop.gr:

“H τοποθέτηση «περιστρεφόμενης μπάρας», όπως αυτή στο Μετρό, που ενεργοποιείται μόνο αν κάποιος ρίξει νόμισμα των 50 λεπτών του ευρώ, τοποθετήθηκε στην είσοδο των τουαλετών του Ναού Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι στο Πνευματικό Κέντρο και την Έκθεση Προϊόντων, στον χώρο δηλαδή, που εκτός των άλλων, μετατρέπεται και σε «καφέ» για μνημόσυνα.Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά, από κάποιους, άλλοι όμως δήλωναν πως… «εξευρωπαϊστήκαμε» γιατί τέτοια συστήματα υπάρχουν στην Ευρώπη, όπου οι τουαλέτες… έχουν τα έξοδά τους!

«Λογικό να υπάρχει ένα ελάχιστο αντίτιμο για τη χρήση της τουαλέτας από το κοινό, αφού ο ναός διαθέτει καθαρίστρια για να «αστράφτει», ενώ η είναι ανοιχτή συνεχώς» δήλωσε στη «Πελοπόννησο» ο ψάλτης, Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους γιατί πλέον υποχρεούνται να πληρώνουν για τη χρήση της τουαλέτας της εκκλησίας του Πολιούχου.”

Εγώ θα πρότεινα να μπει και κάποια συνδρομή για τους πιο πιστούς που πάνε συχνότερα στην εκκλησία και γιατί όχι και κάποια προσφορά, π.χ με τα 50 λεπτά δώρο και ένα κερί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ